24 august 2011

Noii veniti :)

    Acum o luna si 3 saptamani a venit pe lume fetita nasilor de cununie (eveniment cu ocazia caruia am avut intentia de a-mi crea blogg, dar..m-a luat valul)- o frumusete de copil cuminte, care ne-a inmuiat sufletul tuturor cu ochii ei albastrii, si ne-a uimit cat de precoce sunt copii in ziua de azi.
    Azi dimineata a venit pe lume si baietelul prietenilor nostrii (finii lu' nasu, lu' nasu :D) - un bebelus grabit sa-si cunoasca parintii cat si ei pe el, pe care abia asteptam sa-l vedem, sa ne dam fiecare (din nou) cu presupusul cu cine seamana, ce culoare vor avea ochii :) .
    Se mareste familia....vin urmasii...si ne fac sa ne gandim si la ziua de poimaine, nu doar la cea de maine, ne ambitioneaza, ne umezesc ochii si ne incalzesc sufletul, ne fac sa fim mai buni, mai calzi si mai zambitori :) (sau cel putin pana cresc si...vin acasa cu prietenul/prietena sau umbla prin cine stie ce cluburi si tatii isi rod unghiile prin casa, ca asa sunt ei prapastiosi :D).
   
  
 P.S. " De ce copilul isi iubeste mama atat de mult? Pentru ca e singura fiinta de pe lumea asta care stie cum ii bate inima din interior..."
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu